Resande servicetekniker

Vi direktrekryterar servicetekniker för kunds räkning

Vår kund i Stockholm är i behov av att anställa resande servicetekniker. Är du en lösningsfokuserad och serviceinriktad tekniker som gillar att resa? Gillar du att se olika industrier och ha varierande tekniska arbetsuppgifter? Då tror vi att det här jobbet helt rätt för dig!

Företaget utvecklar, tillverkar och sääljerhögteknologiska system inom brandsäkerhet. Bolaget har funnits i över 50 år och levererar  syhstem till ledanade processindustrier.

Om jobbet

I din roll som resande servicetekniker kommer du vara ute hos våra kunder och arbeta med förebyggande underhåll och problemlösning på befintliga anläggnignar och vid uppstart vid nya installationer. Du kommer även utbilda kunder i systemfunktionalitet, felsökning och underhåll.

Rollen innebär även att du kommer arbeta tätt ihop med säljare, projektledare och framför allt kunderna. Du kommer resa inom hela Sverige men ävn i övriga Skandinavien. För rätt person kommer det även finnas möjlighet att arbeta internationellt då företaget har installerade system runt om i världen.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning och verifiering av komponenter inom el, elektronik och mekanik. Vidare har du goda IT-kunskaper samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som resande servicetekniker, gärna inom processindustrin.

Du är en social och kvalitetsmedveten problemlösare samtidigt som du har ett analytsikt och strukturerat arbetssätt. Vi ser att du är självgående och inger förtroende hos dina kunder.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson, andreas@headscout.se 

 

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2024-05-12

Tillträde:

Omgående/Enligt ök.

Arbetsplats/placeringsort:

Sverige

Kontaktpersoner:

Andreas

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Kyrkogatan 5 66231 Åmål

Kontorsplacering: