Uppsala: Finskspråkig kundtjänst till E-handelsbolag

Finskspråkig kundtjänst till e-handelsbolag

iPiccolo AB står inför satsningar på flera nya områden, i vår kundtjänst har du en viktig roll att serva kunderna på bästa sätt. Som kundtjänstmedarbetare hos oss ingår du i ett trevligt team. Vi söker nu en kollega som kan ge support till den finska och den svenska marknaden och som har ett långsiktigt intresse av att arbeta i en serviceinriktad roll.

Uppdraget

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du främst att arbeta med att besvara inkommande kundärenden. Våra ärenden kommer in via telefon, e-post, webformulär och facebook. De hanteras bland annat i ärendehanteringssystemet Customer First.

Ditt fokus kommer att ligga på att ge förstklassig service och besvara frågor kring order, leveranser, produkter, reklamationer och betalningar. Vi arbetar med kontinuerlig uppföljning på våra kunders upplevelse för att utveckla oss i kundtjänsten.

I tjänsten ingår även att emellanåt vara behjälplig, på andra avdelningar. Arbetsuppgifter som kan vara aktuella är inventering, packning och returhantering.

Kvalifikationer

Rollen passar dig som gillar att ge kunden fantastisk service med dator och telefon som verktyg. Du kan använda såväl finska som svenska i tal och skrift. Du har lätt att hantera flera system och telefonen parallellt, och det är meriterande om du har erfarenhet av kundtjänstarbete och att du tidigare har arbetat med Visma Business, Magento eller Magento 2.

Språknivån och trevlig tonalitet i kundbemötandet är viktigt för oss och det kommer att genomföras arbetsprov under rekryteringsprocessen.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du som person är serviceinriktad, kommunikativ och kan hantera olika uppgifter simultant. Rätt person för tjänsten uppskattar variationen av ärenden, tar ansvar för sina uppgifter och är en lagspelare som bidrar i gruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på iPiccolos huvudkontor i Uppsala.

Vi gör löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om iPiccolo AB:

iPiccolo AB är ett av Nordens ledande e-handelsföretag. Det startades av två entreprenörer i Uppsala år 2000 och har allt sedan starten haft en god lönsamhet. Det ledande varumärket inom iPiccolo AB är inkClub.com som säljer bläckpatroner, toner, kontorsmaterial, 3D-skrivare, ljuskällor och andra förbrukningsvaror till privatpersoner och företag. inkClub har hög varukännedom i Norden och är etablerat på tio av de största marknaderna i Europa. Över fem miljoner kunder har fram till idag handlat hos inkClub. Idag driver iPiccolo AB elva olika varumärken inom e-handel bland annat även Dammsugarpåsar.nu och Lysman.com.

Företaget omsatte ca 600 miljoner kronor år 2023 och har 110 anställda. iPiccolo är expansivt, kännetecknas av en entreprenörsanda och växer kontinuerligt både genom organisk tillväxt och företagsförvärv. Huvudkontor och distributionscenter för hela den europeiska marknaden ligger centralt i Uppsala.

iPiccolo AB har via medlemskap i Svensk Handel kollektivavtal med Unionen.


 iPiccolo AB erbjuder alla medarbetare:

  • Friskvårdsbidrag 3.000 kr. per år
  • Friskvårdstimme varje vecka
  • Personalrabatt på vårt sortiment
  • Flexibla arbetstider
  • Föräldralön
  • Tjänstepension (allmänna pensionsförmåner enligt gällande lag)
  • Avtal med Falck Företagshälsovård (ex. influensavaccinering)
  • Terminalglasögon kostnadsfritt samt rabatterade glasögonbågar hos Synoptik

Ansökan

Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan".

 

Län:

  • Uppsala

Sista ansökningsdag:

2024-05-30

Tillträde:

Omgående/Enligt ök.

Arbetsplats/placeringsort:

Uppsala

Kontaktpersoner:

Andreas

Företagets hemsida:

http://www.jobbakuten.se

Adress:

Kyrkogatan 5 66231 Åmål

Kontorsplacering: