ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Bagare/konditor

Uppsala: Bagare/konditor ICA Maxi Gnista

Bageriet på ICA Maxi Gnista:
Vi erbjuder våra kunder ett härligt utbud av egenproducerade bakverk med allt från stenugnsbakat surdegsbröd till desserter och tårtor.  Våra kunniga medarbetare arbetar med stolthet för att vårt bageri ska erbjuda högkvalitativa produkter och vara en fräsch och inbjudande avdelning. Här får våra kunder både inspiration och en upplevelse av hantverket.  Bageriet är modernt, fullutrustat med en maskinpark som ger de allra bästa förutsättningarna att hålla en hög produktion av förstaklassiga bröd- och bakverk. Hög kvalitet till ett lågt pris för kunden, helt i linje med ICA Maxis prisstrategi.


Din bakgrund:

Här lämnar du som har utbildning inom bageri/konditori och några års erfarenhet av att jobba i branschen din ansökan. För att söka jobbet behöver du ha har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete och samtidigt kan du hålla god ordning och reda omkring dig. Du kan vänta dig ett omväxlande arbete i en kreativ miljö. Den gemensamma kraften jobbar med stort engagemang för att avdelningen är inspirerande, håller hög kvalitet och är kommersiell. Gemensamt för alla anställda på Maxi Gnista är att vi alla alltid arbetar aktivt för att få kunderna att känna sig välkomna och skapa en trivsam, inspirerande och smidig köpupplevelse. Vi tror att du ser dig själv som mycket serviceinriktad och du trivs i en fartfylld miljö omgiven av många människor.  

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett arbete i en energifylld och utvecklande arbetsmiljö. Vår kultur präglas av entreprenörskap, enkelhet och engagemang och vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vara stolta över sitt arbete. Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa bagerichef Mats Helin 018-8888617.

Känner du att ICA Maxi Gnista skulle vara rätt plats för dig tar vi med glädje emot din ansökan. Vi spar din ansökan i 8 månader. Du ansöker via länken du finner i denna annons.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Stenberg
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se