Tholin & Larsson AB

Göteborg: Innesäljare inom B2B

Arbetsbeskrivning:
Att vara innesäljare för Tholin & Larssons Servicepaket/Experthälp innebär att du presenterar och demonstrerar deras tjänster via telefon. Du vänder dig till befintliga kunder. Det kan handla om personer som har deltagit på någon av Tholin & Larssons kurser eller som på annat sätt har varit i kontakt med dem.

Du får möjligheten att säja produkter som är väletablerade på marknaden bland yrkesfolk som arbetar med skatt, moms, lön och personal/HR.

Du erhåller goda möjligheter att lyckas genom grundläggande utbildning om produkterna och i försäljning. Du kommer bli coachad och stöttad i ditt arbete.

  

Kvalifikationer:
Tholin & Larssons varumärke och deras produkter åtnjuter stort förtroende på marknaden. Du stimuleras av att vara delaktig i en organisation med hög kompetens, gott arbetsklimat och ett stort engagemang.

Vi söker dig som känner en passion för att sälja och att nå dina försäljningsmål.
Du ser en utmaning i att förstå kundens behov för att sedan presentera en produkt som gör att kundens arbetsvardag blir lite lättare. Du är kvalitetsmedveten och har en förmåga att ta egna initiativ, prioritera och organisera ditt arbete för att utnyttja tiden på bästa sätt.

  

Företagsbeskrivning:
"Tholin & Larsson är Sveriges ledande informations- och utbildningsföretag inom skatt, lön, personal och HR. Varje år utbildar Tholin & Larsson 15.000 yrkespersoner inom deras kärnområden. Deras tjänster och produkter håller högsta kvalitet och de har en kundnöjdhet som ligger i toppklass. Tholin & Larsson är ett gäng engagerade medarbetare (50st) som håller till i Torpa som ligger i östra Göteborg. De har tusentals nöjda kunder som abonnerar på deras Servicepaket/Experthjälp och de ser en stor potential att kunna växa och få ännu fler abonnenter."

 

Ansökan:
Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-09-01
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se