Jobbakuten Väst AB

Vår kund NKC Manufacturing behöver ny medarbetare!

Göteborg: Maskinoperatör

Arbetsbeskrivning:
Du kommer arbeta med maskinell körning av metallbarbetning, vårda produkterna och gransak eventuella brister samt inom sin tid, ställa in maskinerna för ny bearbetning.
Du kommer utveckla dig själv och förmedla dina nya kunskaper till dina arbetskamrater. Du kommer arbeta med puls och aktivitet i produktionen. Jobba i lag med människor, analysera och förbättra, utveckla lösningar i grupp, kommunicera förbättringar till andra operatörer, tekniker och chef på ett enkelt och positivt sätt.

Arbetstid: 4/5-skiftKvalifikationer:
Vi söker en nyfiken och driftig person som vill göra rätt för sig. Du har tidigare erfarenhet av hydrualik och har eventuellt arbetat som bilmekaniker eller som maskinist på båt.
Vi söker dig som är en teknisk intresserad person som tycker om att skruva och som kan sätta sig in i teknisk utrustning och processer, med viljan att vara ute ”golvet”. 
Det är bra om du har arbetat i produktion med skärande bearbetning av plåt, har maskinkännedom, kan läsa maskin- och produktritningar, förstår målsättningar, har förmåga att planera och vara strukturerad.

Du är nyfiken på förändringar och har viljan att påverka, förmågan att tänka framåt, är en social lagspelare och lösningsorienterad.
 

Du som söker bör ha en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. 
Flytande engelska och tal och skrift är ett måste.

 

Ansökan:
Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-12-13
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se