ICA Maxi Flemingsberg

ICA Gruppen AB

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Spontanansökan

Stockholm: ICA Maxi Flemmingsberg spontanansökan bageri

Bageri

Som bagerimedarbetare ser vi att du är glad,positiv och utåtriktad som delar samma passion för bageri och bakverk som vi gör. Du bör ha arbetat i ett bageri tidigare eller ha motsvarande utbildning.

Du ska vara en flexibel lagspelare som alltid sätter kunden i fokus.

 

Maxi Flemingsberg är en matglad stormarknad med färskvarufokus i en inspirerande miljö. Vi är inte rädda för att prova nya arbetssätt och tekniska lösningar, så länge det förenklar kundens vardag. Med vårt gemensamma tankesätt ”inga problem”, visar vi kunderna att vi alltid gör det lilla extra för dem.

Du gillar att jobba och har ett starkt matintresse. Du är lösningsorienterad och vill ge den bästa servicen till våra kunder. Ett stort engagemang och flexibilitet kommer att krävas, när vi ska leverera inspiration, matglädje och prisvärde till tusentals kunder varje dag, året runt.

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Visstidsanställning
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
Löpande
Tillträde:
Löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Jimmy Dahlström
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se