Börjessons Plåt & Svets AB

Tjörn: Svetsare

Arbetsbeskrivning:
På uppdrag av Börjessons Plåt & Svets i Rönnäng söker vi en svetsare som även kommer att arbeta med allmänt verkstadsarbete.
Du kommer att svetsa utifrån ritningar. Arbeterna har väldigt stor variation, då Börjessons Plåt & Svets hjälper kunder utifrån deras unika behov, och har inga standardprodukter för tillverkning.

Övriga arbetsuppgifter kommer vara allmänt verkstadsarbete, truckkörning, orderpackettering samt mottagande av leveranser. 


Kvalifikationer: 
Det viktigaste är att du kan svetsa utifrån ritningar. Alltså att du har arbetat med det sedan tidigare eller har relevant utbildning.
Du bör ha läst en verkstadsutbildning på gymnasiet eller motsvarande och behärskar olika svetsmetorder som exempelvis MIG, MAG och TIG.
Har du känsla för plåtbearbetning kommer du snabbt att bli upplärd hur maskiner och tekniken fungerar.
Har du erfarenhet av CNC-maskiner är det meriterande, dock inget krav.   

Att kunna prata svenska är ett krav. 
Vi ser gärna att du bor på Tjörn eller dess närområde, har B-körkort och tillgång till bil. 

 

Företagsbeskrivning:
"Börjessons Plåt & Svets AB är ett legotillverkande företag som arbetar med förädling av såväl rostfritt, aluminium, mässing, koppar och stål. Vår affärsidé är att ligga i framkant gällande styrda plåtbearbetningsmaskiner, vilket leder till att vi kan arbeta flexibelt och kostnadseffektivt och kunna ge ett helhetskoncept efter kundens behov från rå produkt kunna leverera hela färdiga konstruktioner som kan innehålla svets, ytbehandlingar, slipning och montering. Vår maskinpark består av CO2 laser, fiber laser, vattenskärning, kantpressar och svetsar.  Så sent som 2015 certifierade vi oss inom EN1090 och ISO-3834 för att kunna CE märka och ta oss an bärande stålkonstruktioner." 

 

Ansökan:
Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-08-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Tjörn/Rönnäng
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se