Jobbakuten Väst AB

Tjörn: Truckförare

Arbetsbeskrivning:
Nu söker vi en truckförare/lagerpersonal till vår kund Klädesholmen Seafood AB på Tjörn.
Tillsammans med dina arbetskollegor kommer du att köra truck, plocka och packa varor, lossa och lasta leveranser samt sortera de artiklar som kunderna har i sitt sortiment. Du kommer tillhandahållas en handdator för registrering, som används dagligen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet sker på dagtid med ett roterande arbetsschema. Under högsäsong förekommer det kvällsarbete och det krävs allmän flexibilitet för att bland annat säkerställa leveranser till kunderna. 

 

Kvalifikationer: 
Du skall på ett effektivt, noggrann och säkert sätt tillsammans med dina kollegor, upprätthålla en bra arbetsmiljö samt klarar av att hålla leveransplanerna. Som person är du en serviceinriktad lagspelare. Du ska även kunna arbeta självständigt och klara av ett högt tempo i vardagen. Arbetet är emellanåt fysiskt krävande. Därav bör du ha god fysik och möjlighet att utföra tunga lyft utan problem.

Du som söker har tidigare exempelvis arbetat på lager/kyllager eller med livsmedelsprodukter. Alternativ har du arbetat i produktion där tider, kvalité och produktivitet har varit en självklarhet för ett väl utfört arbete.  

B-körkort & truckkort är ett krav.

 

Företagsbeskrivning:
”Klädesholmen Seafood AB är ett modernt företag baserat på generationer av kunskap och erfarenhet. Tidigare var vi fyra självständiga aktörer; Alax, Bråse, Klockbojen och PK Konserver. För att bli starkare och utöka våra möjligheter på marknaden bestämde vi oss 2002 att gå samman till ett gemensamt företag med namnet Klädesholmen Seafood. Därmed skapades ett modernt företag med större produktionskapacitet – väl rustat att möta de ständigt ökande kraven på effektivitet, kvalitet, flexibilitet och marknadsutveckling.”

 

Ansökan:
Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-02
Tillträde:
2018-08-01
Arbetsplats/placeringsort:
Tjörn/Rönnäng
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se