ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala: Säljledare delikatesser ICA Maxi Gnista

I vår gnistrande fräscha stormarknad arbetar ca 120 personer med att varje dag erbjuda våra kunder en roligare, enklare och mer prisvärd shoppingupplevelse. Just nu söker vi en engagerad säljledare till deli som vill vara med och bidra till att vår butik är och fortsätter vara Uppsalas mest attraktiva stormarknad.

Delikatess och färsk fisk tillhör avdelningen för kött/chark/ost och färsk fisk. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder en härligt inspirerande matavdelning som håller hög kvalitet till ett lågt pris för kunden, helt i linje med ICA Maxis prisstrategi. Utöver detta finner du ett stimulerande arbete med ett brett sortiment och stora volymer i ett marknadsledande företag där det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att jobba i med deli, färsk fisk och service. Gärna inom deli för dagligvaruhandeln och/eller till exempel som kallskänka/kock. Din kunskap och ditt intresse för mat samt din kundservicepräglade inställning syns som en tydlig röd tråd i din meritlista. Du har en entreprenörsådra och drivs av att utveckla affären. Du kännetecknasav att ha god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är inspirerande, håller hög kvalitet och är kommersiell. Du har haft budgetansvar och är van att ansvara för inköp och resultat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som säljledare har du resultatansvar för ditt område vilket innebär ansvar för försäljningen, lönsamheten, se till att rutiner följs och att din avdelning bidrar till kundupplevelsen ”allt under ett tak”. Tillsammans med kollegorna på avdelningen säkerställer du goda rutiner och att den dagliga driften fungerar, alla dagar i veckan -hela öppettiden-  året om.

Ditt ansvar innefattar avdelningens sortiment, nyheter och säsonger. Det innebär planering, sätta och förankra rutiner, säljstyra, säljplanering och hålla säljtryck. Avdelningen ska innefatta välfyllda, fräscha och inspirerande exponeringar. Du arbetar med löpande beställningar och kampanjer. Vidare ingår det i befattningen att hålla budget för svinn, arbeta mot konkreta mål gällande tomma hål och restburar.

Om tjänsten

Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna färskvaruchef Philip Barklund 018-8888606 eller via mail: philip.barklund@maxi.ica.se. Annonsen finns tillgänglig tills vi träffat rätt person, känner du dig manad så tveka inte att söka redan idag!

 Varmt välkommen med din ansökan!

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2017-08-13
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Maria Lemming
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se