ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala: Spontanansökning ICA Maxi Gnista

I vår gnistrande fräscha stormarknad arbetar ca 120 personer med att varje dag erbjuda våra kunder en roligare, enklare och mer prisvärd shoppingupplevelse. Här bland spontanansökningarna letar vi kandidater när vi söker fler arbetsglada kollegor som vara med och bidra till att vår butik är och fortsätter vara Uppsalas mest attraktiva stormarknad.

Vi söker både efter dig som vill satsa på en karriär inom ICA och dig som vill arbeta på ICA vid sidan av din ordinarie sysselsättning. Vi använder oss av urvalsfrågorna för att hitta rätt kandidat till ledig tjänst.

ICA Maxi Gnista är en stor arbetsplats och det finns möjlighet att få jobba med flera spännande och varierande arbetsuppgifter. Våra avdelningar heter :

* Kassa/förbutik/minihus och café

* Kolonial/dricka/djupfryst

* Chark/Deli och färsk fisk

* Bageri och konditori

* Frukt, grönt och mejeri

Erfarenhet från arbete av liknande karaktär är meriterande men överställt kompetens och ett gemensamt krav för att arbeta på ICA Maxi Gnista är att du verkligen brinner för kundservice, får energi och känner stor glädje av att träffa många människor. Har en entreprenörsådra, en fallenhet för att jobba enkelt och ett stort engagemang – helt enligt ICA Maxi Gnistas gemensamma värderingar.  Vi förutsätter att du identifierar dig som en utpräglad lagspelare som med självklarhet tillhör ett vinnande team.

För att trivas på ICA gillar du att arbeta i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att butiken och arbetsplatsen är effektiv, kreativ och uppfyller den kommersiellt höga standard vi lovar våra kunder. För dig är det en självklarhet att vara hjälpsam och du tar gärna kontakt med nya människor. Du är nyfiken på ICA för du triggas av att varje dag kunna se ett direkt resultat av det du gör, du tycker det är stimulerande att kunna påverka och bidra till att ytterligare utveckla verksamheten.

Stormarknaden har generösa öppettider varje dag - året om, arbete tidiga morgnar, kvällar, helger, högtider och aftnar förekommer regelbundet och din inställning är att arbeta när verksamheten behöver dig.

Låter ICA Maxi Gnista som en plats för dig? Följ då stegen för att visa ditt intresse!

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Stenberg
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se