Jobbakuten Väst AB

Uddevalla: Redovisningskonsult

Arbetsbeskrivning:

Du skall åt klientföretag arbeta i med redovisning, bokslut, upprättande av årsredovisningar, deklarationer och skattefrågor. Du kommer att arbeta nära våra kunder och vi söker dig som är utåtriktad med en analytisk och strukturell personlighet. I jobbet ingår också att för kunder göra löner.Kvalifikationer:

Den person som vi har tänkt oss har en relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet inom området, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå.  
Till tjänsten är det meriterande med erfarenhet av lönearbete samt från Wolters Kluwers programvaror och redovisningssystemen Avance  och Procountor.


Företagsbeskrivning:

 

Trestad Konsult & Redovisning AB är en redovisnings- och konsultbyrå som arbetar åt små och medelstora företag. Vi har vårt kontor i fräscha lokaler i centrala Uddevalla och har kunder längs hela västkusten från Halmstad till Strömstad. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, skatt, lönehantering, bolagsbildning, ekonomisk rådgivning etc. Kontoret består av 8 medarbetare och vi arbetar inom en mängd olika branscher. Vi slår vakt om personligt engagemang och närhet till kunderna.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-12-22
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uddevalla
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se