Jobbakuten Åmål

Bäckefors: Produktionschef

Vi rekryterar en produktionschef till FTG Cranes

 

Arbetsbeskrivning:

Som produktionschef för FTG Cranes ansvarar du för 27 medarbetare. Arbetet innebär att du har ansvar för personal, fortlöpande kompetensutveckling, arbetsmiljö samt verksamhetens budget. I din roll som produktionschef kommer du även att ansvara för att förbättra, utveckla och kvalitetssäkra FTG:s produktionsprocesser.

 

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ledande funktion inom tillverkningsindustrin. Du har förmågan och drivet att leda, utveckla och effektivisera företagets produktion. Då du kommer att arbeta väldigt nära dina medarbetare krävs det att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vidare har du erfarenhet av Lean alt. 5S. Du rapporterar till VD.

Som person är du prestigelös, noggrann och alltid väl förberedd. Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål genom att ha ett strukturerat arbetssätt och du har en god vana att ta egna initiativ samt kan fatta snabba beslut.

 

Om företaget:

FTG Cranes utvecklar, tillverkar och marknadsför svensktillverkade skogsvagnar och skogskranar av varumärkena MOWI, Moheda och V-Kran. För mer information, besök www.ftgforest.com

 

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-10-22
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Bäckefors
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se