Jobbakuten Väst AB

Åmål: IT-tekniker till Resolutor

Arbetsbeskrivning:

Resolutor erbjuder ett mycket stimulerande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett framgångsrikt och välskött företag. I den här tjänsten kommer du att kunna styra din vardag och aktivt påverka Resolutors utveckling.

Som tekniker hos Resolutor kommer du vara ansvarig för att leda Resolutors tekniska utveckling framåt samt ha det tekniska ansvaret för deras molntjänster. Du kommer att vara stationerad på kontoret i Åmål men resor i tjänsten kan förekomma.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av:

  • AD
  • Azure
  • VMware, Veeam
  • Microsoft Server 2012-2016, RDP
  • Microsoft SQL Server
  • GPO
  • Office365

Som person drivs du av problemlösning och tilltalas av att hjälpa andra med deras problem. Vidare har du en entreprenörsanda där du gillar att vara med och påverka och ta ett eget ansvar. Du är positiv och har en god samarbetsförmåga som bidrar till ett framgångsrikt team.


Företagsbeskrivning:

Sedan 2001 har Resolutor med god lönsamhet levererat IT-tjänster gentemot företagsmarknaden. Via deras geografiska spridning så agerar de idag IT-partner till en mängd verksamheter ifrån Gällivare i norr till Malmö i söder.

Genom Resolutors breda utbud av både lösningar och tjänster inom IT bidrar de med att öka den konkreta nyttan för deras kunder. Detta innebär att fokus alltid ligger på kundnyttan. För Resolutor är det viktigt att relationen och engagemanget är långsiktigt. Ambitionen är att vara en trygg och pålitlig IT-partner.

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-12-31
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Åmål
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se