Jobbakuten Göteborg

Göteborg: Betong och entreprenadarbetare

Vi söker för vår kund Specialhåltagning en grovarbetare som vill arbeta med betong och entreprenad. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och som letar efter en ny utmaning. 

 

Arbetsbeskrivning: 

Uppdraget är bemanningsuppdrag med goda möjligheter till en fast tillsvidareanställning hos kundföretaget. Arbetet kommer att vara varierat och omfatta både betong- och entreprenadarbete. Arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat nedtagning av balkonger i flerfamiljshus och urblåsning / modernisering av badrum, sågning av nya rännor för ändrade rördragningar 

 

Kvalifikationer: 

Vi söker en händig person som kan lite av allt, tidigare erfarenhet spelar mindre roll. Det som betyder något är att man är fysiskt stark, arbetsvillig och inte är rädd för att ta i. Du har god social kompetens vilket gör det lätt för dig att ingå i en arbetsgrupp. 

 

Om företaget: 

Specialhåltagning AB grundades 1983 och är utför många olika typer av uppdrag för kunder runtom i regionen. Företaget ligger i Frölunda där man är etablerad i en egen anäggning med både bilpark, kontor och reparationsverksatd. 

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Tillträde:
omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se