Jobbakuten Väst AB

Göteborg: Ventilation- och kyltekniker

Arbetsbeskrivning:
Två stycken medarbetare sökes till vår i Göteborg

  • Ventilationsmontör/tekniker
  • Kylmontör/tekniker

Du kommer arbeta både självständigt samt i grupp med olika typer av montage och installationsarbeten samt till viss del även service av kyl och ventilationsanläggningar hos olika kunder.

Arbetet kräver stort ansvar och ger möjligheten att få gedigen erfarenhet av olika sorters uppdrag och chansen till att bygga relationer med kunderna.

Detta gör vår kund:

  • Ventilation och styrsystem: projektering, entreprenader, service, rengöring, injustering, energibesparing, utredningar, övervakning, OVK-besiktningar.
  • Kyl- och värmepumpsteknik: projektering, installation, service på alla typer av kyl och värmepumpsanläggningar. Uthyrning av kyl- och frysutrustning, energioptimering

 

Kvalifikationer: 
Vi söker dig som gärna har arbetat med kyla eller ventilation. Om du jobbar inom rör, elbranschen eller som mekaniker och vill få möjligheten att utvecklas till kyl eller ventilationstekniker finns möjligheter för internutbildning inom företaget.

Eftersom du kommer ha en stor frihet i hur du väljer att lägga upp en del utav dina arbetsdagar så krävs det utav dig att du hanterar mycket ansvar och framförallt att du är effektiv i hur du planerar och utför ditt arbete. På samma sätt ska du vara flexibel och kunna samarbeta med kollegor så att vi tillsammans är effektiva i projekten. B-körkort är ett krav.

Du skall ha ett tekniskt intresse och vara en problemlösare.

Vi söker dig som ser möjligheter framför problem. Ser du en positiv utmaning att få arbeta med olika projekt under kortare perioder, kan du mycket väl vara den vi söker.

  

Ansökan:
Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-02
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se