Jobbakuten Väst AB

Kungälv - Lager/montör till Incendium

Arbetsbeskrivning/Kvalifikationer:
Vår kund Incendium planerar att förstärka sin personalstyrka ytterligare, nu med en person i vår produktion. Behovet uppstår då vi nu är i en expansiv fas med nyutvecklade produkter som tillverkas i vår verkstad samt ökad orderingång.

Vi ser framför oss en ordningsam person som med stort engagemang vill vara med och skapa en ny lagerstruktur på företaget samt ansvara för transaktioner in och ut ur vårt lager. Plocka material mot kundorder, förse produktion med material mot tillverkningsorder. Packa material för leverans till kund samt leverera in material som anländer från våra leverantörer ingår också i tänkta arbetsuppgifter.
I tillägg vill vi gärna att personen i fråga har viss kännedom om montagearbete då viss del av arbetet även kommer att vara enklare montagearbete i vår verkstad.
Om intresse och kompetens finns hos den sökande kan även serviceuppdrag ute hos kund i Sverige/Norden bli en del av arbetsuppgifterna. Produktsortimentet består av Brandskyddsprodukter med fokus på vatten/Skumsystem.
Material sås om Rostfritt/Syrafast stål, Brons, Titan är det vanligaste förekommande.
Produkterna är till stor del mekaniska men motordrifter, elstyrningar etc. ingår i vissa utav produkterna.


Företagsbeskrivning:

Consilium Incendium AB är ett bolag specialiserat på att förse industrikunder med brandskyddssystem. Våra kunder finns i industrisegmentet och med tyngdpunkt i petrokemisk industri. Vi arbetar på uppdrag av konsulter, projektörer, installatörer och slutkunder för att på bästa sätt uppnå myndigheters och kunders intresse och krav.

Vi har vårt kontor i Kungälv, norr om Göteborg och är verksamma i stora delar av världen. Incendium är återförsäljare för ett stort antal företag, bland annat Consilium, Xtralis, Solberg, Lightning Eliminators, ACAF och Tyco. Vi arbetar kontinuerligt med deras produkter som komponenter i våra system samt säljsupport.

 
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-04-27
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Kungälv
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se