Jobbakuten Väst AB

Åmål: Ekonomiansvarig

Vi söker en ekonomiansvarig till HOERBIGER Control Systems. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag till och med januari 2019 med chans till anställning hos Hoerbiger.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att ansvara för hela processen från upprättande av budget, månadsbokslut och utfallsbedömningar till årsbokslut vilket omfattar löpande redovisning, skatter och avgifter, likviditetsplanering samt koncernrapportering. Förutom internt kommunicerar du prognoser och analyser till koncernens controller. Du rapporterar till VD och Hoerbigers controller i USA.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gedigen kompetens inom redovisningsområdet samt praktisk erfarenhet av ekonomiarbete i små/medelstora företag eller från revisionsbyrå. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du en van användare i Office, främst Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av koncernrapportering. Har du arbetat i en projektorienterad verksamhet är även detta meriterande.

Som person har du stark integritet och trivs med att arbeta självständigt. Du är kommunikativ, serviceinriktad och noggrann. Vidare har du en förmåga att kunna se helheten och kunna analysera resultatet. 

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning:
HOERBIGER Control Systems AB är ett elektronik- och programvaruföretag fokuserat på utveckling av elektroniksystem för styrning och kontroll av förbränningsmotorer och kolvkompressorer. Verksamheten i Åmål ingår i HOERBIGER-koncernen. Läs gärna mer om företaget på: www.hoerbiger.com

Jobbakuten Väst AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Göteborg, Stenungsund och Åmål. Vi har avtal med samtliga LO-fack och Unionen och kan erbjuda våra anställda en marknadsmässig lön.

Den här tjänsten är ett uthyrningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Jobbakuten men arbeta hos HOERBIGER Control Systems. Uppdraget kommer att pågå till januari 2019, efter uppdragstiden finns det chans till en anställning hos HOERBIGER.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-03
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Åmål
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se