Jobbakuten Väst AB

Kungshamn: Ledande montör till AH Automation

På AH Automation kommer du att arbeta tillsammans med kolleger som är professionella och erfarna. Vår företagskultur präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. Om du gillar att jobba i team, har förmåga att jobba strukturerat och är bra på att skapa relationer kommer du att trivas hos oss. Om du dessutom har en vilja att lära nytt och lust att dela med dig av dina kunskaper kommer du att bli en perfekt del av vårt team.

Nu söker vi en ledande montör till vår service-/underhållsavdelning på Leröyfabriken i Kungshamn. Du kommer att samarbeta med kundens underhållschef och fördela arbetet inom drift/underhåll. Rapportering sker till produktionschefen.

 

Tjänsten innebär att tillgodose kundens servicebehov, både akut och förebyggande, schemaläggning/fördelning av personal och att jobba för en bra teamkänsla. Gruppen som du ansvarar för arbetar i huvudsak med felsökning, reparation/underhåll samt förbättringar i fabrikens produktionsanläggningar. Även fastigheten och dess infrastruktur så som värme/ventilation, kylanläggningar mm ingår i avdelningens ansvarsområde. Ansvaret är delvis uppdelat mellan dig och en kollega som arbetar mer åt teknik/utvecklingsavdelningen.

 

Du har förmodligen din bakgrund inom el-området och har erfarenhet från service och produktionsunderhåll. Dessutom är det önskvärt att du haft någon form av arbetsledaransvar tidigare. Tjänsten är en tillsvidareanställning inom kollektivavtalet för tjänstemän/Unionen. Du kommer att ha goda möjligheter till utveckling och utbildning inom ledarskap och personalledning.

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Tillträde:
2018-06-04
Arbetsplats/placeringsort:
Kungshamn
Kontaktpersoner:
Tom Sjötun
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se