Jobbakuten Väst AB

Karlstad: Löneadministratör/Lönekonsult

Vi söker en löneadministratör/lönekonsult för direktrekrytering till ev våra kunder i Karlstad.

Arbetsbeskrivning:
Tillsammans med din team manager och dina kollegor ansvarar du för lönerna åt företagets kunder. Du kommer att arbeta självständigt, bl.a. med hjälp av utarbetade processer och rutiner som underlättar ditt arbete. Du kommer även att arbeta i moderna och digitaliserade system som gör jobbet effektivt samt ger god leverans.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med löner eller som är nyexaminderad. Vidare är du en god användare av Hogia Lön och/eller Agda Lön. Vi ser även att du har utbildning inom lön.

Som person har du en god social förmåga och tycker om att hantera flera projekt löpande. Du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt gillar att arbeta mot deadlines.

Företagsbeskrivning:
Vår kund ingår i en internationell koncern med fokus på redovisning, lön och HR. Vår kund kan erbjuda stora möjligheter till att utvecklas internt.

Jobbakuten Väst AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag som är verksamma i Västsverige med kontor i Göteborg, Stenungsund och Åmål. Tjänsten som löneadministratör/lönekonsult är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund, provanställning tillämpas.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Värmland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-27
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Karlstad
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se