Jobbakuten Väst AB

Högsäter: Produktionschef med VD-ansvar

Vi söker en produktionschef med VD-ansvar för direktrekrytering till JABA Group (National Högsäter Performance Polymers AB).

Arbetsbeskrivning:
I din roll som produktionschef kommer du även att ha VD-ansvaret för verksamheten. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för företagets fabrik och produktion samt ca 70 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen tillsammans med fyra medarbetare. Arbetet innebär bl.a. att du har ansvar för personal, kompetensutveckling, arbetsmiljö samt fastställa och följa upp verksamhetsmål. Vidare kommer du att ha en operativ roll som produktionschef där du ansvarar för att förbättra, utveckla och kvalitetssäkra produktionsprocesser och produkter.

Din profil:
Vi ser att du är en naturlig ledare som har en god förmåga att kunna växla mellan strategiska och operativa uppgifter. Du har ett stort fokus och driv på att leda, utveckla och effektivisera företagets produktion. Det krävs att du har en mycket god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta väldigt nära dina medarbetare.

För att passa denna tjänst har du erfarenhet av att arbeta i en ledande position och jobba mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, noggrann och alltid väl förberedd. Du har ett strukturerat arbetssätt, vana av täta samarbeten och du har en förmåga att kunna prioritera samt fatta snabba beslut. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

Företagsbeskrivning:
JABA Group (National Högsäter Performance Polymers AB) har sin verksamhet med ca 70 anställda i Högsäter. Företaget omsätter ca 200 miljoner SEK. JABA har mer än 30 års erfarenhet av att tillverka absorbenter och andra produkter. JABA:s absorbenter finns många olika storlekar för vitt skiftande ändamål, bl.a. runt motorer i fordon samt kontorsmiljöer. Många av kunderna finns inom fordonsindustrin vilket innebär att JABA är vana att arbeta utifrån fordonsindustrins villkor med dess höga krav på leveransprecision, kvalitet och sekvensleveranser.

Jobbakuten Väst AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag som har varit verksamma i Västsverige sedan 1996.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-17
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Högsäter
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se