Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala:

Säljledare delikatess och färsk fisk

Säljledare Delikatess/Färsk Fisk 

ARBETSUPPGIFTER 

Vi har en spännande resa/framtid framöver och söker nu en säljledare till vår delikatess avdelning med manuell försäljning. Vi vill ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga och som gör att de kan tänka sig ta en omväg till oss bara för att få den upplevelsen. Som säljledare har du ett stort ansvar i det att tillsammans med dina medarbetare skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Som säljare arbetar du med att ge alla gäster ett kundbemötande i världsklass – varje dag! Varje kund ska känna sig unik. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därav kan arbetstiderna variera – kväll, dag & helg. Som säljledare för Delikatessen/Färsk fisk kommer dina arbetsuppgifter innebära att planera, beställa, betjäning, varuplock, exponering, uppföljning mm. Ditt arbete styrs av gästernas förväntningar och önskemål. Som person är det ett måste att kunna ge service utöver det vanliga och leverera en avdelning som verkligen kommer att stick ut mot våra konkurrenter, vår målsättning är att ha internationell toppklass i det vi gör. 

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig, som ser kundens behov och med stolthet och glädje ger det bästa kundbemötandet. Du trivs med ett högt arbetstempo och situationer med ”många bollar i luften”. Du behöver vara stresstålig, flexibel och vara öppen för nya idéer. Allra viktigast är att du har rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och att du älskar att sälja. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid för dig. Erfarenhet från manuell försäljning av delikatess och färsk fisk. Meriterande att ha kunskaper inom HACCP arbete.  

Nyckelord som vi tror passar dig:

 

  • Passion                                                             
  • Resultat & Målinriktad                                       
  • Social                                                               
  • Lagspelare  
  • Glatt humör
  • Prestigelös
  • Noggrann                                                      

Anställningsform:

Tillsvidareanställning                                35h/v             Provans. på 6 månader tillämpas.

Ansök senast: 2018-08-31                       Tillträde:        Enl. ök

Lön enligt överenskommelse

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Tillträde:
löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se