Jobbakuten Väst AB

Dals Rostock: Lagerchef till JOAB

För direktrekrytering söker vi nu en lagerchef som motiveras av utveckling och förbättringsarbeten till JOAB i Dals Rostock.

Arbetsbeskrivning:
Lager och logistik är en central funktion inom JOAB Försäljnings AB. I Dals Rostock finns centrallagret där man hanterar lager och logistik till JOABs samtliga sju service- och monteringssiter inom bolaget.

I din roll som lagerchef har du personalansvar för 13 medarbetare och säkerställer lagrets operativa drift, förbättringsarbete och utveckling av funktionen genom teamet. Arbetsuppgifterna består även av traditionellt lagerarbetsuppgifter så som att hantera in- och utleveranser, sköta kontakter med speditörer för att organisera transport och logistik samt följa upp reklamationer. I rollen ingår ansvar för inventering.


Kvalifikationer:
Vi söker dig med goda ledaregenskaper och som har erfarenhet av lager och logistikarbete i en ledande befattning. Vi ser att du har jobbat med reklamationsarbete tidigare och har ett ekonomiskt tänkande. Du har även goda IT-kunskaper samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Jeeves och/eller eftergymnasial utbildning mot logistik.

Som person är du prestigelös, engagerad och har ett stort ordningssinne. För att lyckas i din ledande befattning är du flexibel samt har en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare har du ett fokus på utveckling och förbättringsarbeten.

Urval och intervjuer sker löpande!


Företagsbeskrivning:
JOAB är ett företag som alltid eftersträvar att leva upp till sin vision:

”Genom samspel skapar vi lyckade innovationer för transportbranschen”

JOAB har sitt ursprung i Motorfirma Jan Olsson som grundades 1963. Under de femtiofem år som verksamheten funnits har utvecklingen inneburit att JOAB idag är ett bolag som utvecklar, producerar, marknadsför och säljer hydrauliskt styrda lastbilspåbyggnader till främst åkeri- och återvinningsnäringen till i huvudsak Sverige och övriga Norden. Vi är ca 250 medarbetare och omsatte ca 770 Msk 2017. Koncernen har verksamheter på orterna Göteborg, Blomstermåla i Mönsterås kommun, Dals Rostock i Melleruds kommun, Lessebo, Täby och Stockholm Syd i Sverige samt Närpes i Finland. JOAB är sedan starten helägt av familjen Olsson.


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-07-29
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Dals Rostock
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
mob: +46 738045026
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se