Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala:

Gnista: ICA Maxi Medarbetare till Kassa, Förbutik & spel, Café , Minihus

Säljare/medarbetare till Kassa, Förbutik &Spel, Cafè/Minihus-barnpassning

ARBETSUPPGIFTER

Vi har en spännande resa/framtid framöver och söker nu medarbetare till frontlinjen. Vi vill ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga och som gör att de kan tänka sig ta en omväg till oss bara för att få den upplevelsen. Som medarbetare har du ett stort ansvar i det att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Vi vill att våra kunder lämnar kassalinjen med ett leende på läpparna. 

Vi söker dig som har:

  • Haft eller har en tjänst med erfarenhet från samma delar
  • Har ansvarskänsla och är beslutsam 
  • Bra kundkontakt och ett glatt humör 
  • Stresstålig och flexibel

Som säljare arbetar du med att ge alla gäster ett kundbemötande i världsklass – varje dag! Varje kund ska känna sig unik. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därav kan arbetstiderna variera – kväll, dag & helg. Ditt arbete styrs av gästernas förväntningar och önskemål. Som person är det ett måste att kunna ge service utöver det vanliga och leverera ett kundmöte som verkligen kommer att sticka ut mot våra konkurrenter, vår målsättning är att ha internationell toppklass i det vi gör. 

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig, som ser kundens behov och med stolthet och glädje ger det bästa kundbemötandet. Du trivs med ett högt arbetstempo och situationer med ”många bollar i luften”. Du behöver vara stresstålig, flexibel och vara öppen för nya idéer. Allra viktigast är att du har rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och att du älskar att sälja. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid för dig. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning                                Heltid/deltid   Provans. på 6 månader tillämpas.

Ansök senast: 2014-08-31                       Tillträde:        Löpande

Lön enligt avtal

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Tillträde:
Löpnade
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Carlstrand
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se