Jobbakuten Åmål

Minst 2 års yrkeserfarenhet

Kristianstad: El och Automationsingenjör

Vi söker en underhållstekniker för direktrekrytering till en av våra kunder AKJ Energiteknik i Kristianstad.

 

AKJ Energiteknik är ett företag från 1959 med säte i Karlstad, som arbetar med att effektivisera, optimera och installera värmeanläggningar för fastigheter, industrier och fjärrvärmeverk. Affärsidén är att erbjuda kundanpassade helhetslösningar för högeffektiv värme- och ångproduktion. AKJ arbetar med hela kedjan från analys, projektering och projektledning till installation, service och underhåll. Kontor finns i Karlstad, Kristianstad och Halmstad men vi arbetar i hela Sverige och Norge. Vår vision är att leverera marknadens mest hållbara energilösningar för värme- och ångproduktion samt erbjuda det bredaste service och supportnätverket i norden. Vår gemensamma mission är att med vår samlade kunskap och kompetens driva utvecklingen för att spara energi, skapa värme och trygghet åt våra kunder samt bidra till en hållbar utveckling 

El och Automationsingenjör 

Vi söker en medarbetare till vår avdelning el och automation. Avdelningen har huvudansvaret för el och styrkonstruktion av de processanläggningar som utförs av våra olika affärsområden. Här ingår konstruktion, dimensionering och programmering av energi producerande anläggningar. Anläggningarna används primärt för hetvatten- och ångproduktion samt olika industriella applikationer.

Som el- och automationsingenjör deltar du i arbetet med konstruktion, underhåll, optimering och dokumentation av styr- och reglersystem för de olika typer av anläggningar som byggs. Du kommer även att utföra arbeten på befintliga anläggningar, därför ser vi att du är serviceinriktad, förstår vikten av ett bra samarbete och utför dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat.

I dina arbetsuppgifter kan det även att komma att ingå programmering samt felsökning i styrsystem och andra driftövervakningssystem.

För att lyckas väl i tjänsten har du lägst gymnasiekompetens inom elkraft eller styr- och reglerteknik, gärna med kompletterande kunskap inom processtyrning.

Utöver detta ser vi också att du har goda kunskaper i Auto cad och Excel samt erfarenhet av att arbeta med styrsystem. Om du är väl bekant med Allen Bradleys, ABB, Mitsubishi och Siemens styrsystem, ser vi det som meriterande. 

Placeringsort Karlstad eller Kristianstad

Tjänstens omfattning är heltid och då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-06
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Kristianstad eller Karlstad
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
mob: +46 073-9800950
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se