Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala:

Gnista: ICA Maxi Ställföreträdande Försäljningschef Kassalinjen

Stormarknaden i Gnista öppnade hösten 2014 och går nu in i nästa spännade fas. Vi kan stoltsera med en gnistrande fräsch butik, ett härligt gäng medarbetare och ett mycket positivt gensvar från kunderna. Just nu söker vi en ställföreträdande försäljningschef som vill vara med och fortsätta forma vår verksamhet till att bli och fortsätta vara Uppsalas mest attraktiva stormarknad.

 

Om jobbet
Som ställföreträdande försäljningschef för kassa, förbutik och café förväntas du sätta kunden högst upp på allas agendor.  Du är väl insatt i kundens förväntningar i mötet med oss, du har en vision om hur vi på riktigt överträffar dessa förväntningar och besitter förmågan att inspirera alla andra att nå visionen. I ditt ansvar ingår kassalinje, förbutik med spel och kundtjänst, café och vår barnpassning. På avdelningen arbetar idag ett femtiotal ivriga, ambitiösa och mycket duktiga medarbetare och det är tillsammans med dig och försäljningschefen som avdelningen fortsätter vara en attraktiv, utvecklande, stimulerande och konkurrenskraftig arbetsplats.   

Ditt uppdrag
Genom att ta ansvar och ge befogenheter leder och inspirerar du alla i butiken till att möta våra kunder med värme, bekräftelse och hjälpsamhet. I vår stormarknad är det viktigt att se till helheten likaväl som detaljer och det förväntas ett högt engagemang i den kommersiella agendan. 


Du leder och utvecklar hela kundmötet, före, under och efter besöket med en vana och säkerhet i att skapa långsiktiga relationer till våra kunder.
Du ansvarar tillsammans med försäljningschef för att det blir en enkel och smidig köpprocess under all öppettid, alla dagar året om. I mötet med kund finns en överställd målsättning – att kunden vill komma tillbaka till oss igen! Du är den som tillsammans med medarbetarna på din avdelning och hela stormarknaden gör det möjligt.
 
Din profil

  • Du har flera års erfarenhet av ledarskap och älskar att jobba med människor.
  • Du kan och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt.
  • Du har kunskap och erfarenhet av bemanningsplanering, schemaläggning och personaladministration.
  • Du har erfarenhet av arbete inom kundservice, kassa, kassaredovisning och säkerhetsarbete/arbetsmiljöfrågor inom butik.
  • Du har förmågan att prioritera och organisera ditt administrativa arbete för att frigöra tid till att vara med där det händer – i butiken med kunder och medarbetare
  • Du leder med stort fokus på kundservice OCH försäljning.

 

Många kunder väljer att besöka oss under kvällar och helger. För oss betyder det att oavsett om vi arbetar som chef eller medarbetare, så vill vi möta våra kunder med den bästa servicen när de kommer till oss. Alla på ICA Maxi Gnista arbetar tillsammans för att göra detta möjligt genom att vi regelbundet arbetar på kvällar och helger. När huset är fullt av kunder ska de mötas av anställda som älskar den extra puls och det högre tempo det innebär.

Som chef på ICA Maxi Gnista är det en självklarhet att tro på ett ledarskap genom att vara en god förebild och att du alltid är på väg framåt. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och entusiasm omkring dig.

Tjänsten är heltid och tillsvidare. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Hans Linton, butikschef ICA Maxi Gnista, telefon 018-88 88 602.

Du ansöker via denna annons som vi håller öppen till och med 2018-12-31, vi tar in kandidater löpande och tillsätter om vi hittar rätt person under ansökningstiden. Vi sköter denna rekrytering i egen regi och undanbeder oss alla typer av förfrågningar kring rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se