Jobbakuten Väst AB

Karlstad: Grovis för fastighetsskötsel

Vi söker en grovis för ett uthyrningsuppdrag till kund i Karlstad. Efter uppdragstiden finns goda chanser till anställning hos vår kund.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att arbeta med vår kunds fastigheter. I arbetet ingår att rensa upp och snygga till vid fastigheterna, invändigt och utvändigt. Du kommer bland annat att använda motorsåg och röjsåg. På sikt finns det möjlighet att arbeta med mekanik och monternig.

Arbetstid: Dagitd. Uppdraget kommer att pågå i 3 månader med start omgående. Efter uppdragstiden finns goda chanser till en anställning hos vår kund.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av att hantera motorsåg/röjsåg samt har motorsågskörkort, vidare kan du hantera en sliprondell. Du har B-körkort, god fysik och behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsskötsel eller mekaniskt arbete.

Som person är du driven och självgående. Du är mycket noggrann i ditt arbete och tycker om att ta ett eget ansvar för ditt arbete.

Skicka in din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande!

Företagsbeskrivning:
Jobbakuten är ett bemanning- och rekryteringsföretag som har varit verksamma sedan 1996. Vi har avtal med samtliga LO-fack och vi erbjuder en marknadsmässig lön.

Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Jobbakuten men arbeta ute hos vår kund i Karlstad. Efter uppdragstiden finns det goda möjligheter till en fast anställning hos vår kund samt möjlighet till utbildning och certifikat.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Värmland
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Karlstad
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se