Jobbakuten Väst AB

Åmål: Butikssäljare till Järnmagazinet

För direktrekrytering söker vi nu en driven säljare till Järnmagazinet i Åmål som erbjuder dig ett varierande arbete med fokus på försäljning och kundservice!

Arbetsbeskrivning:
I din roll som säljare kommer du främst att möta kunderna och guida dem i Järnmagazinets stora produktutbud. Genom att serva kunderna med uppgifter och rådgivning hittar du de effektivaste lösningarna åt kunderna.  Tillsammans med dina arbetskollegor ser ni till att det är ordning och reda och att butiken är attraktiv för de besökande kunderna. Allt för att skapa en så positiv kundupplevelse som möjligt.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är målinriktad, flexibel och har en förmåga att kunna prioritera vad som är viktigast för kunden. Som person är du social och tycker om att kunna hjälpa andra med deras problem.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller kundservice sedan tidigare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av produkter inom industri- och/eller byggsektorn.

Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande!


Företagsbeskrivning:
Järnmagazinet Åmål är en lokal industrihandel med butik i Åmål. Företaget består av ett gott gäng och har ett fint arbetsklimat. Järnmagazinet ser positivt på framtiden och kan erbjuda dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande och nu hoppas de att du vill vara med i deras utveckling!

Jobbakuten är bemanning-och rekryteringsföretag som är verksamma sedan 1996. Tjänsten som säljare är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Järnmagazinet.


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Åmål
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se