Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala:

Uppsala: ICA Maxi Gnista Försäljningschef Frukt & Grönt/ Mejeri/ Ost/ Blommor

Om jobbet:

Avdelningen består av sortimentsområden Frukt & Grönt, Mejeri, Ost, Blommor.  
I din roll som försäljningschef har du ansvar för att planera, leda och utveckla din avdelning - såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för den dagliga driften, sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, sortimentsplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla medarbetare och sortimentsområdet. Du uppmuntrar och säkrar att dina medarbetare tar snabba beslut på kommersiella möjligheter och agerar på feedback från våra kunder, på konkurrensanalyser och på säljprognoser. Tillsammans med ditt team och hela stormarknaden arbetar du med att planera och genomföra events och aktiviteter som bidrar till positiva kundupplevelser och ökad försäljning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd arbetstid. Försäljningschefen ingår i Stormarknadens ledningsgrupp och rapporterar till butikschef.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och mat. Du driver ditt ansvarsområde tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten och varje individ för att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du har ett coachande förhållningssätt och leder genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet genom snarare än att kontrollera eller styra. Som ledare har du erfarenhet av att framgångsrikt leda en verksamhet med många olika människor. Du har god förmåga att planera och organisera och har uppvisad förmåga att leverera resultat.

Du har flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattningar. Det är meriterande om du har erfarenheter från dagligvaruhandeln. Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP och arbetet kring livsmedelshygien.

Din ansökan:

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna butikschef Hans Linton på telefon 018-8888602. Känns beskrivningen av tjänsten träffande? Vi ser fram mot din ansökan som du lämnar via ansökningsformuläret i denna annons. Vi gör urval och intervjuer löpande och tar bort annonsen när vi hittat rätt kandidat för befattningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Län:
Uppsala
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Stenberg
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se