Jobbakuten ICA Maxi Gnista

ICA Gruppen AB


Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.

Uppsala

Uppsala: ICA Maxi Gnista Medarbetare till Lokalvårdsteamet

Stormarknaden i Gnista öppnade hösten 2014 och är en av Sveriges modernaste Maxi. I vår gnistrande fräscha stormarknad arbetar ca 120 personer med att varje dag erbjuda våra kunder en roligare, enklare och mer prisvärd shoppingupplevelse. Just nu söker vi fler arbetsglada kollegor som vill vara med och bidra till att vår butik är och fortsätter vara Uppsalas mest attraktiva stormarknad.

Medarbetare till lokalvårdsteamet

Tillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare.

Din bakgrund och dig som person

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är effektiv, kreativ med stolthet och glädje i ditt arbete. Som person är du service inriktad och ansvarsfull, du har hög social kompetens och en positiv inställning när det blir mycket att göra. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med att jobba med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med övriga medarbetare lösa en uppgift.  

Arbetsuppgifter

-          Arbetet består till största del av att städa och hålla god ordning i såväl butik som bakomytor.

-          Hantera golvmaskiner i enlighet med de standarder som vi tillsammans tagit fram.

-          Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattande ca 20h/veckan. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer regelbundet. Sista ansökningsdag är den 31 december 2017.  

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Tillträde:
Löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Robin Stenberg
Företagets hemsida:
http://www.maxignistauppsala.se