Jobbakuten Väst AB

Säffle: Kantpressoperatör

Vi söker en kantpressoperatör för ett uthyrningsuppdrag till vår kund i Säffle, efter uppdragstiden finns goda chanser till anställning hos kund.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker dig som vill jobba som kantpressoperatör hos oss på Nilssons plåtindustri. Arbetet består till stor del av bockning i någon av våra kantpressar. Till stor del jobbar vi med återkommande produkter men det förekommer även en hel del special där du förväntas vara lite av en problemlösare. Stort fokus på kvalité och noggrannhet. Vi har 2 stycken moderna kantpressar samt ett antal mindre bockningsmaskiner. Vi jobbar framförallt i material från 2-20 mm i svart stål men även rostfritt och aluminium förkommer.

Dagtid mån-tors 06:30-16:00 fre 06:30-13:00 Heltid

 

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kantpressning. Du förväntas även vara självgående och klara av att lösa problem som kan uppstå. Klara av att läsa ritningar är ett krav. Truck och traverskort är meriterande samt kunskap om Monitor. Du skall även behärska svenska språket i tal och skrift.


Företagsbeskrivning:
Nilssons Plåtindustri är en legoverkstad i Säffle som strävar efter att alltid vara en bra samarbetspartner från ide till färdig produkt. Vi är certifierade enl 1090-1 3834-2 14001 samt 9001.

 


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Värmland
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-03-24
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Säffle
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se