Jobbakuten Väst AB

Dals-Ed: Projektledare till SJB

För direktrekrytering söker vi en projektledare till SJB:s Prefabavdelning där de tillvekrare väggelement i trä. SJB erbjuder dig varierande arbetsuppgifter, duktiga medarbetare och en bra arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning:
I rollen som projektledare arbetar du självständigt och ansvarar för dina projekt från projektering till slutbesiktning. Du rapporterar löpande projektstatus beträffande tider, ekonomi, ev. avvikelser till vår projektgrupp. Arbetsuppgifterna består, utöver projektledning, även av kontakter med kund, konstruktörer, arkitekter samt materialleverantörer och underentreprenörer. Du ansvarar för kontraktsgenomgång med produktion och montageledning.

Kvalifikationer:
Vi tror att Du är en byggnadsingenjör som har några års erfarenhet från byggbranschen med intresse av att fortsätta utvecklas inom projektledning.
Som person är du driven med en ödmjuk attityd. Du är socialt utåtriktad och kan skapa förtroende.Vi lägger stor vikt vid att du håller tidsramar och kan genomföra projekten effektivt. Du har datavana och god känsla för administrativa arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren eller motsvarande programvara samt kunskaper om Lean-filosofin ser vi som fördelar.

 

Företagsbeskrivning:

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 125 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi nu en Projektledare till Prefab som bidrar till vår fortsatta utveckling.

För mer information om
SJB: 
www.sjb-bygg.se
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-30
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Ed
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se