Jobbakuten Väst AB

Ed: Arbetsledare inom bygg

Har du en förmåga samordna och fördela arbete? Har du erfarenhet som arbetsledare? Är du driven, lösningsfokuserad och prestigelös? Just nu söker vi en arbetsledare inom bygg för direktrekrytering till SJB.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att få arbeta med duktiga medarbetare och i din roll som arbetsledare ansvarar för produktionen inom olika områden i ett projekt. Du planerar, samordnar och fördelar arbetet och ser till att det utförs enligt ritningar och övriga handlingar. Samtidigt ser du till att maskiner och material finns tillgängligt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som arbetsledare samt har många års erfarenhet som snickare. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift.

Som person har du en positiv inställning som är med och skapar en god stämning bland dina medarbetare på arbetsplatsen. Du är strukturerad och har lätt för att kommunicera med din omgivning. Vidare arbetar du noggrant för att driva arbetet framåt.

Skicka in din ansökan omgående då rekryteringen sker löpande!

Företagsbeskrivning:

SJB startades 1966 och idag om sätter de 100 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän och södra Värmland. SJB tillverkar också prefabstommar och byggkompenenter i trä till olika projekt i hela Norden. SJB är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Under de senaste åren har SJB växt inom flera av deras verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker de kontinuerligt efter medarbetare som bidrar till den fortsatta utvecklingen.  

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-30
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Ed
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se