Jobbakuten Väst AB

Karlstad: Projektledare inom el

För direktrekrytering söker vi nu en projektledare inom el till AKJ i Karlstad.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en medarbetare till vår el och automationsavdelning. Avdelningen har huvudansvaret för el och styrkonstruktion av de processanläggningar som utförs av våra olika affärsområden. Här ingår konstruktion, installation och programmering av energi producerande anläggningar. Anläggningarna används primärt för hetvatten- och ångproduktion samt olika industriella applikationer.

Som projektledare ansvarar du för att våra installations och underhållsprojekt utförs med god ekonomi och kvalité inom givna tidsramar. Du driver arbetet från konstruktion till installation mot uppsatta krav för de olika typer av anläggningar som byggs samt följer löpande upp projekten med beställare.


Kvalifikationer:
Vi ser att du är en lagspelare med stark drivkraft som leder projekten och ditt arbetslag framåt mot ett gemensamt mål. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar från början till slut.

Du bör som minst ha utbildning inom el-teknik med erfarenhet från installationsbranschen samt ha tidigare erfarenhet av projektledning inom El. Du kommunicerar flytande i svenska och engelska samt har B- körkort.

 

Företagsbeskrivning:
AKJ Energiteknik är ett företag från 1959 med säte i Karlstad, som arbetar med att effektivisera, optimera och installera värmeanläggningar för fastigheter, industrier och fjärrvärmeverk. Affärsidén är att erbjuda kundanpassade helhetslösningar för högeffektiv värme- och ångproduktion. AKJ arbetar med hela kedjan från analys, projektering och projektledning till installation, service och underhåll.

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Värmland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-03-24
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Karlstad
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se