Jobbakuten Väst AB

Färgelanda: Sjukgymnast/Fysioterapeut

För direktrekrytering söker vi nu en sjukgymnast/fysioterapeut till Färgelanda Kommun.

Vad kan Färgelanda Kommun erbjuda dig som är anställd?

Färgelanda kommun är en liten arbetsgivare i jämförelse med övriga kommuner i landet, vilket bidrar till kortare kommunikationsvägar, en ökad närhet och ett samarbete som är svår att uppnå i en större organisation. Som anställd hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag samt leasing av cykel och miljöbil mot bruttolöneavdrag. På Kommunrehab erbjuds du ett arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling

Arbetsbeskrivning:
Som sjukgymnast/fysioterapeut arbetar du till exempel med:

  • Funktions- och förflyttningsbedömningar.
  • Utreda behov av gånghjälpmedel.
  • Utföra fallförebyggande bedömningar.
  • Upprätta rehabiliteringsplan i samråd med patient.
  • Inleda individuell träning utifrån patients rehabiliteringsbehov.


Kvalifikationer:
Du bör ha en helhetssyn på den kommunala verksamheten, med fokus på invånarnas bästa. Du ska vara väl förtrogen med utvecklingen inom ditt yrkesområde, sträva efter ett ömsesidigt och förtroendefullt samarbete med den enskilde och arbetskamrater samt arbeta med handledning och stöd för omvårdnadspersonalen.

Vi söker en person med adekvat utbildning för yrket, gärna med erfarenhet av/ stort intresse för äldreomsorg samt besitter god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Det är av stor vikt att du tycker om att stödja och hjälpa utifrån ett salutogent synsätt. För tjänsten erfordras körkort (manuell växellåda). Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande!


Företagsbeskrivning:
I Färgelanda kommun bor ca 6 600 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden, ligger Göteborg bara 11 mil bort.

Kommunen som organisation består av ca 600 medarbetare fördelat på tre sektorer; Samhällsutveckling, Omsorg och Barn & Utbildning samt en gemensam stab. Tillsammans arbetar vi för att uppnå vår vision om en attraktiv kommun att leva och bo i. Detta arbete utför vi med engagemang - företagsamhet -och ett gott bemötande, som är vår värdegrund.

Inom den kommunala rehabiliteringen i hemsjukvården, Kommunrehab, arbetar sjukgymnaster och arbetsterapeuter i team. Teamen arbetar för att hjälpa den enskilde att uppnå bästa möjliga livskvalité utifrån egna resurser och förmågor.

Kommunrehab består totalt av 6 medarbetare som arbetar i nära samverkan med enhetschef.

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-03-24
Tillträde:
Enligt ök
Arbetsplats/placeringsort:
Färgelanda
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se