Jobbakuten Väst AB

Ed: Byggnadsarbetare till SJB

För direktrekrytering söker vi nu nya medarbetare till SJB i Ed. 

Vi är alltid i behov av kompetenta medarbetare, som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal. SJB präglas av en öppen kultur där lagarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen: Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt

Arbetsbeskrivning:
Vi söker byggnadsarbetare som behärskar det mesta inom byggnadskonstruktion och inomhusrenovering, som exempelvis gipsning, målning, montering av träkonstruktioner av olika slag.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har yrkesbevis som träarbetare/snickare samt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Som person är du noggrann, har en god samarbetsförmåga och samtidigt är självgående i ditt arbete. 

Företagsbeskrivning:

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 125 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta updpragen utförs i Dalsland och norra Bouhuslän och södra Värmland. Vi tillverkar också prefabstommar och byggkomponenter i trä till olika projekt i hela Norden. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi kontinuerligt efter medarbetare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-30
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Ed
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
tfn: 0725541165
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se