Maxi Ica Stormarknad Burlöv

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Intervjuer sker löpande

Burlöv: Försäljningschef Frukt & Grönt ICA Maxi

Försäljningschef Frukt och grönt

 

Vårt mål är att skapa Sveriges bästa Frukt&Grönt avdelning! Därför söker vi en inspirerande och nytänkande försäljningschef. Inom rollen ligger att ansvara för att säkerställa driften inom frukt & grönt. I rollen ingår även att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för avdelningen och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant vad det gäller sortiment.  En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation på gavlar, att jobba med prisupplevelse samt att skapa en enhetlig struktur i butiken så att butiken håller högsta kvalitet varje dag. Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta underställd handlaren. Som en del av ledningsgruppen är du med och påverkar butikens uppstart och framtid.

Exempel på ansvarsområden

  • Ansvar för avdelningens försäljning
  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt samt följer gällande lagar och regler
  • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
  • Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
  • Bemanning och rekrytering inom avdelningen

 

 

Kvalifikationer

  • Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
  • Bred erfarenhet från butikens olika avdelningar
  • Meriterande med företagsledarutbildning eller butiksledarutbildning.
  • Kunskap i butiksekonomi
  • Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande

Personliga egenskaper

Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Genom ett coachande förhållningsätt och din närvaro på ”golvet” motiverar du dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med välfyllda gavlar, säljtryck och tydlig butikskommunikation. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov. Du trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Kunderna ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.
Du är flexibel, lösningsorienterad och räds inte att prova nya arbetssätt.

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Tillträde:
Maj/Juni
Arbetsplats/placeringsort:
Burlöv
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se