Maxi Ica Stormarknad Burlöv

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Intervjuer sker löpande

Burlöv: Försäljningschef Färskvaror ICA Maxi

Försäljningschef Färskvaror 

Som försäljningschef färskvaror ansvarar du för butikens färskvaruavdelningar som innefattar: delikatess, chark, fisk, kött, ost, kallskänk, bröd och bageri.
I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt. Du har resultatansvar för avdelningen och samtidigt som du ser till att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom färskvaror. Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror, så din roll blir en nyckelperson för butikens utveckling. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant inom färskvaror.
En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation. Exempelvis jobba med gavlar och upprätthålla prisupplevelsen. Inom rollen ligger också att skapa en enhetlig struktur i butiken och se till att vi håller högsta kvalitet varje dag.
 

Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta direkt underställd handlaren. Som en del av ledningsgruppen är du med och påverkar butikens uppstart och framtid. Vid din sida kommer det finnas en delikatessansvarig och en bagerichef som kommer rekryteras inom en snar framtid.

Exempel på ansvarsområden

 • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
 • Ansvar för avdelningens försäljning
 • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt samt följer gällande lagar och regler
 • Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
 • Bemanning och rekrytering inom avdelningen
 • Huvudansvarig för butikens egenkontrollsprogram 

Kvalifikationer

 • Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
 • Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning inom segmentet Färskvaror
 • Kunskap i butiksekonomi
 • Meriterande med företagsledarutbildning eller butiksledarutbildning.
 • Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande

 Personliga egenskaper

Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du ska ha ett stort kunnande kring färskvaror samt ha ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunden. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är en entusiastisk person med stark glöd och som tycker om att ha många bollar i luften.  Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du är fokuserad på kund och försäljning och drivs av att skapa god lönsamhet. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.
Du är lösningsorienterad, flexibel och villig att prova nya arbetssätt, samt är mycket noggrann och vet hur viktigt det är med bra rutiner.

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Tillträde:
Maj/Juni
Arbetsplats/placeringsort:
Burlöv
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se