Maxi Ica Stormarknad Burlöv

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Intervjuer sker löpande

Burlöv: Försäljningschef Kolonial ICA Maxi

Försäljningschef Kolonial

Som försäljningschef kolonial ansvarar du för både food och non-food. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för hela avdelningen och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom kolonial. Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje med ett kundmötande utöver det vanliga. Så du blir du en nyckelperson för butikens utveckling. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant inom färskvaror. En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation på gavlar, att jobba med prisupplevelsen samt att skapa en enhetlig struktur i butiken. Vi ska hålla högsta kvalitet varje dag. Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta direkt underställd handlaren. Som en del av ledningsgruppen är du med och påverkar butikens uppstart och framtid. Du kommer att få möjlighet att rekrytera ett antal säljledare som kommer hjälpa dig att nå avdelningens och butikens mål.

Exempel på ansvarsområden

 • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
 • Ansvar för avdelningens försäljning
 • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt samt följer gällande lagar och regler
 • Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
 • Bemanning och rekrytering inom avdelningen

 

Kvalifikationer

 • Mångårig erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
 • Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning inom kolonial
 • Kunskap i butiksekonomi
 • Meriterande med företagsledarutbildning eller butiksledarutbildning.
 • Utbildning inom personaladministration eller HR är meriterande
 • Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande

 

Personliga egenskaper

Du är en person som drivs av att inspirera och engagera dina medarbetare samt skapa ett positivt arbetsklimat. Erfarenhet av att driva volym och skapa säljtryck är extra meriterande. Du ska ha ett stort kunnande kring kolonial samt ha ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunden. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är en entusiastisk person med stark glöd och som tycker om att ha många bollar i luften.  Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du är fokuserad på kund och försäljning och drivs av att skapa god lönsamhet. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.
Du är lösningsorienterad, flexibel och villig att prova nya arbetssätt, samt är mycket noggrann och medveten om vikten av bra rutiner.

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Tillträde:
Maj/Juni
Arbetsplats/placeringsort:
Burlöv
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se