Maxi Ica Stormarknad Burlöv

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Intervjuer sker löpande

Burlöv: Försäljningschef kassalinje ICA Maxi

  
 

Försäljningschef kassalinje 

I rollen som försäljningschef kassalinje (kassa och förbutik) blir du en av butikens nyckelpersoner. Du rapporterar till handlaren och ingår i ledningsgruppen. Det övergripande målet för dig blir att säkerställa att kassalinjen fungerar gentemot kunder, medarbetare och företaget – samt att kassalinjen ger ett säljande intryck under butikens alla öppna timmar. Till din hjälp har du ett antal kassaledare, men du deltar även själv i den dagliga driften. Med affärsplanen som grund ansvarar du för att avdelningen når sina mål.  Som en del av ledningsgruppen är du med och påverkar butikens uppstart och framtid. 

Exempel på ansvarsområden

  • Bemanning och rekrytering
  • Rapportering och redovisning av kassahantering
  • Optimering av avdelningens drift, med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
  • Medarbetarutveckling på din avdelning
  • Delaktig i HR-arbete för hela butiken 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
  • Meriterande med företagsledarutbildning eller butiksledarutbildning.
  • Utbildning inom personaladministration eller HR är meriterande
  • Butiksekonomisk utbildning 

Personliga egenskaper
Vi ser att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och trivsel hos dina medarbetare. Som kassachef är det viktigt att du är strukturerad, noggrann, ansvarsfull och har förmåga att sätta gränser. Du ska kunna planera med framförhållning och samtidigt vara öppen för snabba problemlösningar. Den person vi söker måste ha en vana av att ha många bollar i luften och uppskatta utmaningen i att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att arta sig. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.
Du drivs av att skapa god lönsamhet utifrån ett nära och effektivt samarbete med kollegor och kunder. Du är flexibel och villig att prova nya arbetssätt

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Tillträde:
Maj/Juni
Arbetsplats/placeringsort:
Burlöv
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se