Maxi Ica Stormarknad Burlöv

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror. Vi jobbar alltid med kunden i fokus och gör alltid det där lilla extra, det finns ”inga problem”. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.

Intervjuer sker löpande

Burlöv: Bagerichef Maxi ICA

Just nu söker vi:

Bagerichef 

Vi vill skapa en inspirerande stormarknad som andas matglädje och med stor inriktning på färskvaror, så din roll blir en nyckelperson för butikens utveckling.
Höga ambitioner och ett utpräglat kvalitetsmedvetande tillsammans med ett starkt kundfokus och mycket hög servicekänsla är ett måste. Du har resultatansvar för hela avdelningen och ser till att bageriet erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. 
Du bör ha dokumenterad erfarenhet som bagare. Du är dessutom ordningsam, utåtriktad och trivs i att arbeta både i grupp och självständigt.
En viktig del i arbetet är att jobba med rätt kommunikation. Exempelvis jobba med exponeringar och upprätthålla prisupplevelsen. Inom rollen ligger också att skapa en enhetlig struktur i butiken och se till att vi håller högsta kvalitet varje dag. 

Exempel på ansvarsområden

  • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
  • Ansvar för avdelningens försäljning
  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt samt följer gällande lagar och regler
  • Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal
  • Bemanning och rekrytering inom avdelningen 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från ledande befattning.
  • Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning inom bageri/konditori
  • Kunskap i butiksekonomi eller restaurangekonomi
  • Ledarskapsutbildning och grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande 

Personliga egenskaper

Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du ska ha ett stort kunnande kring bröd, bageri och konditori med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunden. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig bland såväl medarbetare som kunder. Du är en person med stark glöd och som tycker om att ha många bollar i luften.  Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du är fokuserad på kund och försäljning och drivs av att skapa god lönsamhet. Kunden ska tycka att det är roligt att handla hos oss, då vi genom Skånes gladaste personal ger kunden ett bemötande utöver det vanliga.
Du är lösningsorienterad, flexibel och villig att prova nya arbetssätt, samt är mycket noggrann och vet hur viktigt det är med bra rutiner.

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Tillträde:
Maj/Juni
Arbetsplats/placeringsort:
Burlöv
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se