ICA Kvantum Kungsholmen

Hösten 2019 öppnar vi Kungsholmens nya Matbutik, ICA Kvantum Kungsholmen och nu söker vi personal som tillsammans med oss ska skapa en butik fylld av mat, glädje och med kunden i fokus. Vi vill skapa en modern färskvarubutik som levererar Matglädje för alla tillfällen, med engagerad personal och kungligt bemötande.

Stockholm: Försäljningschef Mat ICA Kvantum Kungsholmen

Som Försäljningschef Mat ansvarar du för butikens Matavdelningar vilket innefattar Delikatess, fisk, kök, bistro och catering.

I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar för hela avdelningen och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment inom färskvaror. Då ambitionen är att skapa Matglädje för alla tillfällen och vara Kungsholmens absolut bästa färskvarubutik, så blir du en nyckelperson för butikens fortsatta utveckling. Till din hjälp har du duktiga säljledare, som du också har personalansvar för. Du ingår i butikens ledningsgrupp och kommer att arbeta direkt underställd handlaren.

Butiken ska ständigt kunna svara på frågan: Vad ska jag äta? Här vill vi ligga i framkant och kommer därmed att lägga stort fokus på att utveckla ett måltidskoncept som möter kundernas behov. Här får du en viktig del och har stor frihet att prägla utformningen av din roll såväl som måltidskonceptet! Det är viktigt att du har ett stort matintresse, gedigen matkunskap och stor produktkännedom vad gäller färskvaror. Du ska vara kreativ och ha förmågan att omsätta idéerna i praktiken. Lyhördheten inför kundernas behov är en viktig del i ditt sätt att utveckla kunderbjudandet. Säsongs- och lönsamhetstänk blir viktiga komponenter i utvecklingen av måltidslösningar. Du har resultatansvar, därav är säljmedvetenheten viktig.

Förutom allt som följer med tjänsten som FC kommer vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet, ledaregenskaper, erfarenheter samt attityd. Vi söker dig som är glad, nyfiken och engagerad och som även vid högt tempo kan erbjuda kunderna Matglädje för alla tillfällen.

Vi strävar efter en kultur där vi tillsammans når våra högt uppsatta mål, därför är det viktigt att du är bra på att skapa engagemang, delaktighet och uppföljning.

Till tjänsten som Försäljningschef Mat söker vi dig som;

  • Har gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning inom segmentet Färskvaror
  • Drivit restaurang, arbetat som kock eller inom storkök, alternativt med delikatessen inom dagligvaruhandeln
  • Är utbildad inom hygien och livsmedelsäkerhet
  • Du har tidigare erfarenheter av att leda medarbetare, planera driften och ansvara för resultatet.
  • Förmåga att involvera och engagera dina medarbetare
  • Har förmåga att kommunicera, ge feedback och situationsanpassa ditt ledarskap
  • Är lösningsorienterad och har en positiv och öppen inställning
  • Har förmåga att organisera, prioritera och delegera ditt arbete
  • Är handlingskraftig och resultatorienterad med ekonomisk kunskap
  • Är utvecklingsorienterad och gillar att arbeta med ständiga förbättringar

Vill du vara med på resan med att starta upp Kungsholmens Nya Matupplevelse?

 

 

 

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-06-21
Tillträde:
Löpande
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm/Kungsholmen
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se