Malmö: Digitalisera industri och städer som frontend-utvecklare

Vi söker en passionerad frontend-utvecklare till Connectitude i Malmö som digitaliserar industriföretag och städer. Som anställd hos vår kund kommer du att ha stor frihet i ditt arbete genom din passion och vilja att ta ansvar. Företaget har en platt organisation och ger dig en möjlighet att till stor del styra din egen personliga utveckling inom verksamheten.  

Arbetsbeskrivning:
Oavsett om GUI:t är optimerat för PC, mobila plattor eller en smartwatch så älskar du att skapa ”look and feel” – upplevelser som får användare att ohjälpligt le och säga WOW!

Som specialist och konsult kommer du i första hand jobba med uppdrag som vi löser inhouse, men du är inte obekväm med att ibland
arbeta mer självständigt och ha direktkontakt med våra kunder för exempelvis mindre anpassningar. När du jobbar med teamet så föredrar du också att arbeta med en agil metodik som till exempel SCRUM.


Kvalifikationer:
Hög prestanda och stabilitet är en absolut självklarhet i det du levererar. Samtidigt har du också talangen att snabbt kunna sätta ihop något som är tillräckligt snyggt och klickbart för att visa upp som prototyp och aptitretare när det är fokus.

Du gillar att arbeta i team och i nära samarbete med våra UX-designers och backend-gänget. Även om du är ett ess i din domän så förstår du också vad som ska hända i kedjan under den yta du bygger. För du ser dig mer som en utvecklare än som en webb-designer. Du kan omsätta dina idéer med hjälp av den senaste tekniken och ramverken, som du känner stolthet i att ha stenkoll på.

Vi ser gärna att du har några ås arbetslivserfarenhet samt bemästrar:

Angular, TypeScript, HTML5, CSSsamt svenska i tal och skrift.


Företagsbeskrivning:
Connectitude digitaliserar industriföretag och städer genom att koppla ihop maskiner, människor och idéer. Företaget lägger sitt fokus inom tre expertisområden: Digitalisering, Systemintegration och Strategisk profilering.

Har du några frågor kring tjänsten eller om företaget är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se  OBS!! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se