Jobbakuten Recruitmore

Stockholm: Lönekonsult

Vill du vara en del av nordens största redovisningsbyråer? Nu söker vi Recruitmore en driven lönekonsult för direktrekrytering till Amesto Accounthouse i Stockholm.

Amesto satsar långsiktigt på dig som anställd och erbjuder utvecklingsmöjligheter internt inom sin verksamhet.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att ingå i ett härligt gäng bestående av ett flertal lönekonsulter. Du kommer att självständigt ansvara för hela löneprocessen för flertalet kunder i olika branscher och kollektivavtal. Tjänsten innebär även daglig kontakt med kunderna där du kommer fungera som kontaktperson.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med löner. Det är meriterande om du har arbetat som lönekonsult tidigare. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom Hogia Lön samt utbildning inom lön. Det är även meriterande om du har erfarenhet av kundserviceyrken. Företagets kunder är båda svenska och internationella bolag vilket kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en god social förmåga och tycker om att hantera flera projekt löpande.

 

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Företagsbeskrivning:
Amesto Accounthouse är en av nordens största redovisningsbyråer och erbjuder tjänster inom Lön-och personaladministration, redovisning, etableringstjänster, rådgivning mm. Kunderna är allt från små ägarledda bolag till stora koncerner och internationella bolag.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se , OBS!! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-30
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
mob: +46 725541165
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se