Jobbakuten Recruitmore

Stockholm: Implementationskonsult av löner

Har du erfarenhet av implementering och söker en ny utmaning eller är du en erfaren lönekonsult som är intresserad av system?

För direktrekrytering söker vi nu en implementationskonsult till Amesto Accounthouse som är en av nordens största redovisningsbyråer där din insats kommer göra skillnad för att driva bolaget framåt. Amesto erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där du är med och utvecklar processer inom löneområdet.

Arbetsbeskrivning:
Arbetet som implementeringskonsult innefattar allt från implementering och uppstart av små till mellanstora kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med våra kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är en erfaren lönekonsult inom outsourcing, har mycket goda kunskaper i Hogia lön plus samt har ett stort intresse för system. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Vidare behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift, det är meriterande om du har erfarenhet av Flex HRM och/eller eftergymnasial utbildning inom löneadministration.

Som person är du utåtriktad och social och tycker om att leverera hög service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne, samtidigt som du är flexibel i ditt arbetssätt. Kvalitet ser du som en självklarhet och du har ett affärsmässigt tänk.

Urval och intervjuer sker löpande!

Företagsbeskrivning:
Amesto Accounthouse är en av nordens största redovisningsbyråer och erbjuder tjänster inom lön- och personaladministration, redovisning, etableringstjänster, rådgivning mm. Företagets kunder är allt från små ägarledda bolag till stora koncerner och internationella bolag.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se , OBS!! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-30
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
mob: +46 725541165
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se