Göteborg: Diagnosingenjör/Felsökare

Nu hjälper vi NSC att rekrytera en diagnosingenjör som vill arbeta som en problemlösande konsult inom fordonsindustrin.

NSC Consulting söker en skicklig diagnosingenjör för uppdrag till sina kunder inom fordonsbranschen och som ofta är världsledande inom sina industrier. Som konsult står du inför ett viktigt uppdrag, din kompetens är NSCs leverans!

Att vara konsult hos NSC är utmanade, men också utvecklande där du får en möjlighet att generera ett starkt varumärke. Är du nyfiken? Trivs i det mänskliga mötet? Idéer som får kunden att ta ytterligare ett steg? Då har du potential att bli en skicklig konsult hos NSC.

 

Arbetsbeskrivning:
Tjänsten som diagnosingenjör har en problemlösande karaktär med ansvar för felsökning och tillämpning av diagnostik hos NSCs kunder. Din uppgift blir att i samarbete med uppdragsgivaren utveckla elektriska diagnosmetoder och därmed ge förutsättningar till en effektiv reparation och åtgärd av fel. Tjänsten innebär främst arbete i datormiljö, men även direkt på ett fordon.

Konsultrollen är en spännande roll där du får ta steget in hos vår kund, arbeta konsultativt och bidra med din expertis för att på så sätt leda kunden i rätt riktning inom ditt expertområde. Du agerar på plats hos kunden, med möjlighet att hämta inspiration, idéer och tillvägagångssätt från olika branscher/områden genom ditt nätverk av NSC-kollegor.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en teknisk universitetsutbildning med inriktning maskin/el eller motsvarande, med brinnande intresse för modern fordonsteknik.

Arbetet kräver att du har känsla för struktur och är systematisk då du enligt givna riktlinjer ska översätta felsökningar i bland annat text. För att säkerställa att slutprodukten håller en god kvalité är det viktigt att du är noggrann och detaljorienterad. Du ska trivas i dynamiska miljöer då verksamheten präglas av att ständigt förbättras och utvecklas. Det är viktigt att du är skicklig på att samspela och kommunicera både på svenska och engelska med många olika intressenter, både skriftligen och muntligen.

Som Konsult på NSC bör du som person vara nyfiken och intresserad av människor och teknik. Relationsorienterad då du kommer få träffa på många olika människor, internt och externt. Strukturerad och metodisk; det gäller att göra rätt sak, i rätt följd och med kvalitét samt kunna verka i dynamiska miljöer.


Företagsbeskrivning:
NSC Consulting är inte endast ett konsultbolag utan även en stark aktör på teknikmarkanden med erfarenheter från flera av de största aktörerna på den svenska marknaden. NSC är experter inom diagnos, metodutveckling, tidsstudier och utbildning inom teknikområdet.

Företagskulturen är en av NSC viktigaste framgångsfaktorer, den tar man inte för givet och därför har de alltid och kommer alltid att ha ett stort fokus på att bygga vidare på företagskulturen. Alla medarbetare ses som nyckelspelare som kommer att kunna påverka företagets affärer direkt genom att de är professionella, visar en öppen attityd, agerar proaktivt och är passionerade. Ett starkt engagemang belönas med mer ansvar och inflytande i en kreativ och ständigt förbättrande verksamhet.


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2020-02-02
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Kontaktpersoner:
Andreas Jansson
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se