Jobbakuten Recruitmore

Stockholm: Besiktningsingenjör

Vi rekryterar nu en besiktsningsingenjör till SLP Besiktning som besiktigar hissar, portar och övriga lyftanordningar.

Arbetsbeskrivning:
Arbetsuppgifterna för denna tjänst innebär att genomföra besiktningsuppdrag på plats hos kund där du utför kontroller av olika typer av lyftanordningar som till exempel hissar, kranar och portar. Efter internutbildning och praktisk upplärning med en kollega, kommer du att ansvara för egna kundkontakter och besiktningar med uppbackning från övrig personal i företaget.

Du kommer att ingå i ett team men en stor del av arbetet kommer att utföras självständigt, arbetet innebär även mycket kundkontakt. Ditt distrikt kommer att vara Stockholms-området.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker är högskoleingenjör alt. har teknisk gymnasiekompetens. Vidare har du erfarenhet av hissbranschen sedan tidigare, har du erfarenhet av kontrollbranschen eller lyftbranschen är det meriterande. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, arbetar strukturerat samt tycker om kundkontakten och ge kundservice.

Urval och intervjuer sker löpande!

Företagsbeskrivning:
SLP Besiktning bildades 1994 och har kontor i Göteborg och Uppsala. Företaget besiktigar hissar, portar samt övriga lyftanordningar enligt gällande lagkrav från Boverket och Arbetsmiljöverkets område. SLP har kort besultsvägar och snabba slutförda besiktningar.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på Recrutimore, andreas@recruitmore.se  OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl.


Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-30
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
mob: +46 725541165
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se