Jobbakuten ICA Kvantum Kungsholmen

Hösten 2019 öppnar vi Kungsholmens nya Matbutik, ICA Kvantum Kungsholmen och nu söker vi personal som tillsammans med oss ska skapa en butik fylld av mat, glädje och med kunden i fokus. Vi vill skapa en modern färskvarubutik som levererar Matglädje för alla tillfällen, med engagerad personal och kungligt bemötande.

Stockholm: Säljledare Bröd ICA Kvantum Kungsholmen

Som säljledare Bröd ansvarar du för att butiken presenterar en säljande och inspirerande avdelning. I rollen ingår att leda och utveckla avdelningen såväl strategiskt som operativt.  Du har resultatansvar och ansvarar samtidigt för att butiken erbjuder ett fräscht och spännande sortiment. Då ambitionen är att erbjuda Matinspiration för alla tillfällen för våra kunder, så blir du en del av butikens utveckling. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken och för att butiken ständigt ska ligga i framkant. Säljledare Bröd rapporterar till Försäljningschef Kolonial.


Exempel på ansvarsområden

  • Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
  • Ansvar för avdelningens försäljning
  • Optimering av avdelningens drift med ansvar för att rutiner följs och utvecklas på ett bra sätt
  • Budgetarbete och uppföljning av nyckeltal

 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet från ledande befattning i dagligvaruhandeln
  • Kunskap i butiksekonomi
  • Grundläggande kunskaper i LEAN är meriterande

 

Personliga egenskaper

Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du ska ha ett stort matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl dina medarbetare som kunden. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Du är entusiastisk person med en stark inre motor som tycker om att ha många bollar i luften.  Du är duktig på att strukturera, prioritera, delegera och analysera. Självklart är du är tydligt fokuserad på kund och försäljning och du drivs av att skapa god lönsamhet. Du är väldigt noggrann och medveten om vikten av bra rutiner i ditt arbete. Du är flexibel och villig att prova nya arbetssätt och är lösningsorienterad.

 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor som alla är peppade att vara med från start.

 

Anställningstyp: Tillsvidareanställning Heltid

Arbetstider: Dag, Kväll och Helg

Tillträde: September, eller efter överenskommelse

Placeringsort: Kungsholmen Stockholm

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Helg
Kväll
Sista ansökningsdag:
2019-06-23
Tillträde:
September
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Stefan Thorstensson
Företagets hemsida:
http://www.jobbakuten.se