Sjöbo: Farmaceut djurläkemedel

Vi rekryterar nu en farmaceut till Swevet som är en helhetsleverantör av produkter och tjänster inom läkemedel, förbrukning och utrustning för djurskjukvård och friskvård av djur. Nu behöver Swevet förstärka sin verksamhet med en farmaceut till deras öppenvårdsapotek och läkemedelslager i Sjöbo.

Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team med höga ambitioner. Vi är ett företag med framåtanda i en spännande bransch - det finns därav goda möjligheter för dig med ditt engagemang att påverka och förbättra vår service och erbjudande till kund.


Arbetsbeskrivning:
Som farmaceut hos oss på Swevet blir du en viktig del av företaget som idag består av cirka 28 medarbetare med olika funktioner, fokus och ansvar. Du ingår i apoteks- och kundtjänstteamet där huvudarbetet är att ta emot samtal från våra kunder, kontrollera beställningar, ta emot kunder i vårt apotek, samt ta emot och expediera inkomna recept.

Vår verksamhet bygger på att vi jobbar över produktgränserna och att vi kan erbjuda kunden vad de söker oavsett om det är förbrukningsvaror, läkemedel eller ett ultraljud till hästen. Du rapporterar till vår VD och arbetar i nära samarbete med kollegor både inom och utom avdelningen.

Tjänsten är en heltidstjänst.


Kvalifikationer:
Du ska minst vara legitimerad receptarie. Du bör ha erfarenhet av djurläkemedel, ha jobbat med veterinärer som kunder och ha ett stort intresse av att utveckla och utmana dig själv. Du är en person som kan se utmaningar istället för problem. Du är lösningsfokuserad och har en ”inga problem det fixar vi” attityd. På Swevet jobbar vi mycket med licensläkemedel och rådgivning till veterinärer och du ska inte ha något emot att bemöta kluriga frågor från våra kunder.

 

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se , OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.


Företagsbeskrivning:

Swevet är en helhetsgrossist för veterinären och djursjukhuset men även för lantbrukaren och djuruppfödaren. Vi har den unika kombinationen av förbrukningsmaterial,
utrustning samt ett apotek som specialiserar sig på djurläkemedel. Vi har funnits här för våra kunder sedan tidigt 2000-tal och i olika former men alltid
med fokus på kunden. Våra säljare är kunniga inom djursjukvård, vår kundtjänst har jobbat med djur och djursjukvård och våra farmaceuter har erfarenhet av
djurläkemedel.
Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 

Välkommen att skicka din ansökan!

Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-23
Tillträde:
Omgående/enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Sjöbo
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
mob: +46 725541165
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se