Stockholm: Ekonomer till Storholmens Förvaltning

Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa där vår kund befinner sig i en expanderande fas? Är du ekonom och vill få en snabb start på din karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund Storholmen Förvaltning är dotterbolag i DWOQ-koncernen som är ett av de mest moderna företagen som byggs med bas i egen forskning med ett antal dotterbolag. DWOQ har flera marknadsutmaningar samlade - förvaltning av bostadsrättsföreningar försäkringsskador, eventbolag, managementkonsulting och DWOQ ger sig in på nya områden löpande. DWOQ är ett teambaserat företag utan chefer. DWOQs verksamhet har Stockholm som bas, verksamhet i Palma och idag har DWOQ mer än 50 anställda.

 

Nu söker vi för Storholmen Förvaltnings räkning dig som vill vara med på en utvecklande resa med två platser på Storholmen Förvaltnings ekonomprogram som löper över fyra år. Därefter är du fullt utvecklad ekonom med både teoretisk och erfarenhetsmässig stabil grund. Du får en gedigen introduktion från företaget i både system och de praktiska grunderna för att bli en ekonom. De första 6-8 månaderna jobbar du i ett team och lär dig de praktiska grunderna i bokföring och redovisning. Därefter kliver du över till det ekonomiska förvaltningsteamet, där du kommer att vara med i tre bokslutsrundor. Du kommer att stegvis utvecklas under ledning av två mycket erfarna coacher till att bli en av de bästa ekonomerna. Vår kund Storholmen Förvaltning anställer nyutexaminerade ekonomer och ger dem en enorm utveckling, även en stark löneutveckling.

 

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till Storholmen Förvaltning, vilket innebär att du blir anställd av Storholmen Förvaltning i DWOQ-koncernen. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning med start i augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Storholmen Förvaltning söker två nya kollegor och en av tjänsterna kan bli din!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad ekonom eller har motsvarande erfarenhet. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet. Du är flytande i svenska och du har god engelska i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du öppen för förändring, du har en vilja att ta dig in i teamarbete, du vågar fråga när du inte kan och du har en stark vilja att lära dig. Och du gillar att arbeta i en verksamhet där det händer mycket. Passar detta in på dig? Sök tjänsten redan idag! Urvalet sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig
rekryterare: Andreas Jansson/Recruitmore, andreas@recruitmore.se, OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-06-23
Tillträde:
Augusti/Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
mob: +46 725541165
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se