Örebro: Affärsinriktad Sharepoint utvecklare

Visolit är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2019 beräknas Visolit omsätta drygt 140 Mkr och har vid dags dato drygt 80 anställda. Sedan januari 2019 ingår vi i Visolit-koncernen – www.visolit.se. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift. 

 

Affärsinriktad SharePoint Utvecklare - Frontend - till Örebro

 

Vi erbjuder dig en teknikfylld och prestigelös arbetsplats med hög fart och god laganda. Vi vill vara världsbäst på service och drivs av att leverera högsta kvalitet.

Vi söker dig som brinner för att ge våra kunder support och utvecklingsstöd för att skapa affärs-/verksamhetsnytta samt en förbättrad IT-miljö med stöd av SharePoint. Du har ett nära samarbete och en kontinuerlig dialog med kunderna för att förstå deras förutsättningar och därigenom kunna designa lösningar i SharePoint. Du kommer också att genomföra en del programmeringsarbete/kodning.

Du behöver ha några års praktisk erfarenhet av SharePoint och SharePoint Online. Vi ser det som meriterande att du har kompetens gällande designpaket för SharePoint Online. Är du dessutom van att hitta praktiska lösningar inom Office 365 tillsammans med externa kunder/uppdragsgivare är det en fördel.
Vi ser gärna att du har en bred IT-inriktad utbildning, exempelvis Systemutvecklare. Är du certifierad inom MCSA och/eller MCSE är det meriterande.

Det är viktigt att du är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra människor. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har en stark drivkraft för att utveckling och för att skapa nytta och värde för våra kunder.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på Recruitmore, andreas@recruitmore.se , OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

 

 

Län:
Örebro
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-12-19
Tillträde:
Enligt ök.
Arbetsplats/placeringsort:
Örebro
Kontaktpersoner:
Team Recruitmore
Företagets hemsida:
http://www.recruitmore.se